ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΑγγλικάΕλληνικά

Η JCB International, Co., Ltd. (JCBI), θυγατρική της JCB Co., και η JCC, ο μεγαλύτερος αποδέκτης και επεξεργαστής συναλλαγών με κάρτες στην Κύπρο, ανακοίνωσαν σήμερα την υπογραφή μιας κοινής συμφωνίας αδειοδότησης που θα επιτρέπει την πλήρη χρήση των καρτών JCB σε όλα JCC POS τερματικά, διαδικτυακά σημεία και ΑΤΜ σε Κύπρο και Ελλάδα. Η συνεργασία αυτή θα ξεκινήσει το 2019 με σκοπό την επέκταση της παρουσίας της JCB στην Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο. Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 800.000 Ρώσοι τουρίστες ετησίως θα απολαμβάνουν πλήρη αποδοχή της JCB στην Κύπρο.

Τα 29 χρόνια εμπειρίας της JCC στην παροχή συστημάτων πληρωμών υψηλής ποιότητας στην Κύπρο και στην Ελλάδα θα επιτρέψουν στην JCB να καταστεί όλο και πιο χρήσιμη στους πελάτες της που ταξιδεύουν προς και γύρω από την Ευρώπη. Μετά την ενεργοποίηση, οι κάτοχοι καρτών JCB θα μπορούν να χρησιμοποιούν την κάρτα τους στα περισσότερα ξενοδοχεία, εστιατόρια, πρατήρια καυσίμων και σε πολλούς άλλους λιανέμπορους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.

Ο κ. Tsuyoshi Notani, Διευθύνων Σύμβουλος της JCB International (Europe) Ltd, σχολίασε:

“Η τεράστια παρουσία της JCC σε καταστήματα και χώρους στην Κύπρο και την Ελλάδα μας επιτρέπει να επεκτείνουμε την αποδοχή και τη συνεχή ανάπτυξη της JCB στην Ευρώπη για να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια πιο ομαλή εμπειρία πληρωμών σε αυτές τις ευρωπαϊκές χώρες. Η συνεργασία αυτή μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε σε εκατομμύρια μέλη της κάρτας μας σε όλο τον κόσμο μια μοναδική και χωρίς εμπόδια εμπειρία αγορών όταν επισκέπτονται την Κύπρο και την Ελλάδα”.

Ο κ. Νικόδημος Δαμιανού, Γενικός Διευθυντής της JCC, πρόσθεσε:

“Η JCC είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με τη JCB, στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για επέκταση και ενίσχυση των υπηρεσιών αποδοχής και διακανονισμού των καρτών πληρωμής στην Κύπρο. Η JCB γίνεται ένα από τα σημαντικότερα προγράμματα καρτών στην ευρύτερη περιοχή και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους επισκέπτες που επισκέπτονται την Κύπρο αυτή την υπηρεσία προστιθέμενης αξίας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η εταιρική σχέση θα ωφελήσει τις εταιρείες μας”.

Σχετικά με τη JCB

Η JCB είναι ένα σημαντικό παγκόσμιο δίκτυο πληρωμών και ένας κορυφαίος εκδότης και αποδέκτης πληρωμών με κάρτες στην Ιαπωνία. Η JCB ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ιαπωνία το 1961 και άρχισε να επεκτείνεται παγκοσμίως το 1981. Στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής ανάπτυξής της, η JCB έχει συνάψει συμμαχίες με εκατοντάδες κορυφαίες τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα παγκοσμίως για να αυξήσει την εμπορική κάλυψη καθώς και τη βάση των πελατών της. Ως ολοκληρωμένος πάροχος λύσεων πληρωμών, η JCB δεσμεύεται να παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής απόδοσης και υψηλής ποιότητας σε όλους τους πελάτες παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.global.jcb/en/

Μοιραστείτε το