ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΑγγλικάΕλληνικά
JCCsmart
JCCsmart

Οι πληρωμές σας έγιναν ευκολότερες
Δώστε στους πελάτες σας έναν ασφαλέστερο και απλούστερο τρόπο να εξοφλούν τους λογαριασμούς και τις συνδρομές τους χωρίς την ταλαιπωρία της δημιουργίας ιστοσελίδας. Το JCCsmart είναι το πρώτο και πιο αξιόπιστο διαδικτυακό πόρταλ πληρωμών της Κύπρου. Τώρα διαθέσιμο και ως εγγενής εφαρμογή για συσκευές iOS, Android και Huawei.

Premium Λειτουργίες για Επιχειρήσεις

Δείτε το ιστορικό σας με ένα κλικ

Δείτε το ιστορικό σας με ένα κλικ

Δείτε το ιστορικό πληρωμών και τους λογαριασμούς σας σε πραγματικό χρόνο, όποτε επιθυμήσετε.
Συνδεθείτε με νέους πελάτες, χωρίς ιστοσελίδα

Συνδεθείτε με νέους πελάτες, χωρίς ιστοσελίδα

Μην αφήνετε το γεγονός πως δεν έχετε διαδικτυακή παρουσία να σας στερεί πελάτες. Με το JCCsmart, τακτικοί και νέοι πελάτες θα μπορούν πάντα να σας βρίσκουν, ακόμα κι αν δεν έχετε ιστοσελίδα.
Αυτοματοποιήστε τη διαχείρισή σας με την ηλεκτρονική τιμολόγηση του JCCsmart

Αυτοματοποιήστε τη διαχείρισή σας με την ηλεκτρονική τιμολόγηση του JCCsmart

Παραδώστε τα τιμολόγιά σας κατευθείαν στο inbox των πελατών σας, για άμεση θεώρηση και πληρωμή. Για να μάθετε περισσότερα για τη λειτουργία JCCsmart invoicing, κάντε κλικ εδώ

Περισσότεροι λόγοι για να χρησιμοποιείτε το JCCsmart

Το JCCsmart δίνει σε εσάς και τους πελάτες σας τη δυνατότητα να:

 • Πληρώνετε μέσω διαδικτύου με όλες τις κύριες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες
 • Εγγράφεστε δωρεάν (μόνο για κατόχους κάρτας)
 • Προστατεύετε τις συναλλαγές σας με το βραβευμένο, πιστοποιημένο με PCI DSS σύστημα ασφαλείας μας
 • Προχωράτε σε διακανονισμό υπολοίπων σε πραγματικό χρόνο
 • Φυλάσσετε τα στοιχεία πιστωτικών/χρεωστικών καρτών ώστε οι πληρωμές να γίνονται πιο γρήγορα και πιο εύκολα
 • Βλέπετε λεπτομερή ιστορικά πληρωμών με ένα κλικ, σε όλες τις πλατφόρμες και συσκευές

Pay-by-link και τιμολόγηση μέσω JCCsmart

Με το Pay-by-link, τις απλές προσαρμοσμένες φόρμες και τα τιμολόγια του JCCsmart, πληρώνεστε με το πάτημα ενός κουμπιού, με τον τρόπο που επιθυμείτε.

 • Το Pay-by-Link μέσω ειδοποιήσεων email ή sms ενημερώνει τους πελάτες σας τη στιγμή που εκδίδετε το τιμολόγιό τους έτσι ώστε να πληρώνεστε γρηγορότερα. To link περιλαμβάνει το αίτημα πληρωμής επιτρέπωντας τον οφειλέτη να πληρώσει με ασφάλεια και ευκολία.
 • Με τις προσαρμοσμένες φόρμες και τιμολόγια, επιλέγετε τόσο το περιεχόμενο όσο και την εμφάνιση τους. Αφού βρείτε το κατάλληλο στυλ, προσθέστε το εμπορικό σας σήμα και φυλάξτε το πρότυπο για την επόμενη φορά.
 • Η μαζική τιμολόγηση (batch invoicing) μειώνει τον χρόνο διαχείρισης στο μισό, δίνοντάς σας την επιλογή να αποστέλλετε πολλαπλά τιμολόγια στους πελάτες που χρησιμοποιούν τακτικά τις υπηρεσίες σας, ενώ καταγράφετε τι έχει εξοφληθεί και τι όχι.
 • Το σύστημα προστασίας JCCsecure δουλεύει στο παρασκήνιο 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο, για να διατηρεί τις συναλλαγές σας απολύτως ασφαλείς.
 • Τα δωρεάν και ηλεκτρονικά τιμολόγια (JCCsmart invoicing) σας εξοικονομούν χρήματα, περιορίζουν την ακαταστασία και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.
Δοκιμάστε το JCCsmart