ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΑγγλικάΕλληνικά

ΓΡΗΓΟΡΕΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Προσφέρετε στους πελάτες σας λύσεις πληρωμών μέσω κινητών συσκευών
Εάν είστε εκδότρια τράπεζα και επιθυμείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας μια λύση πληρωμής μέσω κινητών συσκευών, η JCC είναι ο μοναδικός συνεργάτης που θα χρειαστείτε για να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με πλατφόρμες tokenization, να επωφεληθείτε από τα πορτοφόλια OEM (Apple Pay, Samsung Pay, Google Pay, Garmin Pay , Fitbit Pay κ.λπ.) και να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Όλα αυτά με έναν απλό και ασφαλή τρόπο.

Είστε εκδότρια τράπεζα;
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε πολλαπλές λύσεις πληρωμών με κινητές συσκευές σήμερα.

Πώς σας κρατάμε ασφαλείς

Ευκολία

Ευκολία

Οι πληρωμές μέσω κινητών συσκευών παρέχουν ασύγκριτη ευκολία στον τελικό χρήστη και μία προηγμένη εταιρική εικόνα
Ευρύ πεδίο

Ευρύ πεδίο

Η JCC σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε όλους τους χρήστες, όλες τις συσκευές, με τις πιστοποιημένες tokenization πλατφόρμες και τα πορτοφόλια που διατίθεται στην αγορά (ΟΕΜ πορτοφόλια και Host Card Emulation (HCE) πορτοφόλια)
Απλότητα

Απλότητα

Μια μόνο σύνδεση σας παρέχει κλιμακούμενα προγράμματα πληρωμών σε οποιεσδήποτε κινητές συσκευές, οπουδήποτε

Ψηφιοποίηση όλων των καρτών πληρωμής

Οι εκδότες αναπτύσσουν όλο και περισσότερο πολλαπλά συστήματα πληρωμών μέσω κινητών συσκευών και τώρα μπορούν να έχουν έναν μόνο συνεργάτη για να διαχειριστεί όλες τους τις ανάγκες ψηφιακής έκδοσης.

Η JCC σας διευκολύνει να ψηφιοποιήσετε τα μέσα πληρωμής σας σε συνδεδεμένες συσκευές.

Προσφέρουμε μια μοναδική λύση που συνδυάζει και διαχειρίζεται τη διαδικασία ψηφιοποίησης, από το tokenization έως την αποδοχή πληρωμής, στοχεύοντας ένα ευρύ φάσμα πάροχων πορτοφολιών για να αυξήσει την εμβέλεια και τη χρήση της κάρτας.

Το Tokenization είναι η διαδικασία που μετατρέπει τα ευαίσθητα δεδομένα των καρτών σε ένα μοναδικό ψηφιακό αναγνωριστικό (token) που μπορεί να αναπτυχθεί με ασφάλεια σε κινητά τηλέφωνα. Το token επιτρέπει τη διεκπεραίωση των πληρωμών χωρίς να αποκαλυφθούν τα πραγματικά στοιχεία του λογαριασμού που ενδεχομένως θα διακυβεύονταν.

Οφέλη της λύσης πληρωμών μέσω κινητών συσκευών της JCC

  • Περιβάλλον πολλαπλών λειτουργιών: Η JCC προσφέρει μια ενιαία διασύνδεση για την προσφορά HCE και OEM Pay πορτοφολιών (Apple Pay, Samsung Pay, Google Pay, Garmin Pay, Fitbit Pay κ.λπ.) για κάρτες Visa και Mastercard.
  • Οι εκδότες καρτών μπορούν να βασίζονται στη JCC για να τους βοηθήσει να ξεκινήσουν γρήγορα και μαζικά πληρωμές μέσω κινητών συσκευών χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσουν διαφορετικά πλαίσια ασφάλειας και πολυπλοκότητα ενσωμάτωσης, ενώ επωφελούνται από το tokenization της Visa και της Mastercard.
  • Γρήγορη εισαγωγή στην αγορά: χάρη στην έτοιμη πλατφόρμα cloud που είναι ενσωματωμένη στις υπηρεσίες tokenization της Visa και της Mastercard.
  • Εύκολη ενσωμάτωση: συνδέεστε μία φορά για όλα τα TSH μας και στοχεύετε διάφορα συστήματα πληρωμών.
  • Μια κλιμακούμενη λύση ενοτήτων: διευκολύνοντας και επιταχύνοντας την προσθήκη νέων πορτοφολιών και use cases.
  • Έχει αποδειχθεί στην αγορά, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης εμπορικής ανάπτυξης εφαρμογών HCE στην Κύπρο, από την Τράπεζα Κύπρου.
Πως μπορείτε να αρχίσετε να προσφέρετε λύσεις πληρωμών μέσω κινητών συσκευών στους πελάτες σας
Αν είστε τράπεζα, μπορείτε να εγγραφείτε στη λύση πληρωμών μέσω κινητών συσκευών της JCC.