ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΑγγλικάΕλληνικά
JCC PREMIUM ΠΡΟÏΟΝΤΑ

JCC PREMIUM ΠΡΟÏΟΝΤΑ

Βελτιστοποιήστε και εξατομικεύστε το check out
Όταν γίνεστε έμπορος JCC έχετε στη διάθεση σας μια σειρά άρτιων προϊόντων και υπηρεσιών ώστε η εμπειρία του check out να είναι για τους πελάτες όσο το δυνατόν πιο απλή. Από την ανέπαφη πληρωμή στη δυναμική μετατροπή συναλλάγματος και τα ευέλικτα τερματικά POS, οι πληρωμές είναι πιο εύκολες από ποτέ.
JCCdynamic currency conversion
JCCdynamic currency conversion

Μετατροπή νομίσματος στη στιγμή χωρίς επιπλέον χρέωση

Αν έχετε πολλούς διεθνείς πελάτες, με το JCCdynamic currency conversion οι πληρωμές σε ξένα νομίσματα είναι εύκολες και γρήγορες. Το σύστημα DCC εγκαθίσταται απευθείας στο τερματικό POS σας, δίνοντας στους διεθνείς αγοραστές την επιλογή να πληρώσουν στο δικό τους νόμισμα με άμεση μετατροπή συναλλάγματος, με ανταγωνιστικές ισοτιμίες και χωρίς χρεώσεις μετατροπής.
JCCgift
JCCgift

Μεγαλώστε την επωνυμία σας με εξατομικευμένες δωροκάρτες

Στις μέρες μας, πολλοί αγοραστές προτιμούν να δίνουν δωροκάρτες παρά να επιλέγουν δώρα. Οι κάρτες JCCgift είναι ένας απλός, κομψός τρόπος να δώσετε στους πελάτες σας αυτή την ευχέρεια. Οι κάρτες εξατομικεύονται με τα χρώματα και το λογότυπο της εταιρία σας, και φορτώνονται και εξαργυρώνονται στο κατάστημά σας.
JCCloyalty
myLoyalty

Διατηρήστε και αυξήστε το πελατολόγιό σας με το δικό σας, πλήρως εξατομικευμένο σχέδιο επιβράβευσης

Η εμπειρία των πιστών πελατών σας γίνεται ακόμη πιο προσωπική αν επιβραβεύσετε τις αγορές τους με βαθμούς. Με το myLoyalty, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε μέσω app, χωρίς την ταλαιπωρία της εκτύπωσης κάρτας.
JCCinstalments
JCCinstalments

Ευέλικτα σχέδια πληρωμών

Κάθε πελάτης έχει τον δικό του προϋπολογισμό. Με το JCCinstalments έχετε την επιλογή να πουλάτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με σχέδια δόσεων τα οποία ορίζετε εσείς. Οι πληρωμές γίνονται μηνιαίως απευθείας στις συμμετέχουσες τράπεζες μέσω όλων των πιστωτικών καρτών.
JCCmy currency
JCCcashback

Αυξήστε την επισκεψιμότητα, μειώστε το κόστος διαχείρισης μετρητών

Το JCCcashback είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται μέσω του τερματικού POS και επιτρέπει την ανάληψη μετρητών από το ταμείο της επιχείρησης κατά την πώληση αγαθών και υπηρεσιών με τοπική χρεωστική VISA ή Mastercard κάρτα.
JCCcontactless
JCCcontactless

Επιταχύνετε το check out με ανέπαφες πληρωμές για κάρτες, κινητές συσκευές και έξυπνα αξεσουάρ

Οι πληρωμές με χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες είναι πιο γρήγορες και πιο εύκολες για εσάς και τους πελάτες σας με τις νέες ανέπαφες λειτουργίες για κάρτες, κινητές συσκευές και έξυπνα αξεσουάρ.
JCCpre-authorisation
JCCtips

Λάβετε φιλοδωρήματα ηλεκτρονικά

Αν δραστηριοποιείστε στον τομέα της εστίασης, το JCCtips είναι ο απλός τρόπος για τους πελάτες σας να δώσουν άμεσα φιλοδώρημα στο προσωπικό σας, μέσω του φορητού σας τερματικού POS.
JCCmulti-merchant account
JCCpre-authorisation

Προστατέψτε την επιχείρησή σας από ανεξόφλητες χρεώσεις και ζημιές περιουσίας

Η λειτουργία προέγκρισης της JCC εγγυάται ότι οι υπηρεσίες και το εμπόρευμά σας καλύπτονται με πιστωτική κάρτα στο ενδεχόμενο άρνησης των πελατών σας να πληρώσουν για τυχόν χρεώσεις ή ζημιές περιουσίας.
JCCflexible POS terminals
JCCmulti-merchant account

Δουλεύετε ως ομάδα; Πληρωθείτε ατομικά.

Οργανισμοί και ομάδες που δουλεύουν σε έναν χώρο, τώρα μπορούν να χρησιμοποιούν ένα κοινό τερματικό POS με λειτουργία JCCmulti-merchant. Οι πληρωμές είναι απλές. Ο κάθε χρήστης έχει το δικό του μοναδικό αναγνωριστικό εμπόρου. Οι Αριθμοί Εμπόρου όλων συνδέονται απευθείας με τον τραπεζικό λογαριασμό του καθενός για γρήγορες, απρόσκοπτες συναλλαγές.
JCCdynamic currency conversion
JCCflexible POS terminals

Εξατομικεύστε το check out σας με 6 επιλογές τερματικού POS

Σταθερό ή ασύρματο, με εκτυπωτή ή πλήρως αυτοματοποιημένο, βρείτε το κατάληλο τερματικό JCC POS για τη δική σας επιχείρηση.