ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΑγγλικάΕλληνικά
JCCdcc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ (DCC)

Πώληση σε τουρίστες;
Οι υπολογισμοί τελευταίας στιγμής στο κατάστημα μπορεί να σας στοιχίσουν πολλά. Με τη Δυναμική Μετατροπή Συναλλάγματος (DCC) οι αγοραστές που σας επισκέπτονται από χώρες εκτός Ευρωζώνης δεν χρειάζεται να υπολογίσουν το ποσό που πληρώνουν σε ευρώ ή ποια είναι η ισοτιμία τη στιγμή της αγοράς. Οι υπολογισμοί γίνονται αυτόματα και σας επιστρέφονται τα ανάλογα χρήματα.

Γιατί DCC;

Επιστροφή χρημάτων με κάθε πώληση

Επιστροφή χρημάτων με κάθε πώληση

Κερδίζετε 1% σε κάθε αγορά των πελατών σας. Το ποσό αυτό πιστώνεται κατευθείαν στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
Άμεσες συναλλαγματικές ισοτιμίες

Άμεσες συναλλαγματικές ισοτιμίες

Δεν έχετε παρά να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία μας. Ακολούθως, το τερματικό POS σας θα λαμβάνει αυτόματα τις καθημερινές ισοτιμίες, επιτρέποντας σας να κάνετε πωλήσεις σε καλύτερες τιμές.
Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Με την αυτόματη μετατροπή συναλλάγματος DCC οι πελάτες σας γνωρίζουν το ακριβές ποσό που πληρώνουν, χωρίς να ανησυχούν για κρυφές χρεώσεις.

Περισσότεροι λόγοι για να χρησιμοποιήσετε τη DCC

  • Ανταγωνιστική συναλλαγματική ισοτιμία
  • Μηδενικός συναλλαγματικός κίνδυνος
  • Διαφάνεια στις αποδείξεις είσπραξης
  • Δωρεάν εγκατάσταση λογισμικού και εκπαίδευση από τους ειδικούς μας

Πώς λειτουργεί

1

Εισάγετε το ποσό συναλλαγής σε ευρώ και εισάγετε/ακουμπήστε την κάρτα στο τερματικό POS.

2

Εάν το νόμισμα χρέωσης είναι ένα από τα προσφερόμενα 47 DCC νομίσματα, τότε το τερματικό POS θα ζητήσει από τον πελάτη να επιλέξει το νόμισμα που επιθυμεί για τη συναλλαγή του (είτε πρόκειται για το νόμισμα χρέωσης της κάρτας του, είτε ευρώ). Ακολούθως, το τερματικό θα εμφανίσει την επιλεγμένη ισοτιμία.

3

Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής*, το σύστημα DCC θα δώσει μια αναλυτική απόδειξη με τη χρέωση και στα δύο νομίσματα, με όλες τις πληροφορίες της συναλλαγής, συμπεριλαμβανομένου του ποσού σε ευρώ και του ποσού στο ξένο νόμισμα με την ισοτιμία που εφαρμόστηκε.

*Πρέπει να γνωρίζετε: Αν ο πελάτης πληρώσει στο νόμισμα της κάρτας του, τότε το ποσό συναλλαγής θα είναι αυτό που θα αναγραφεί στο τερματικό POS. Δεν θα εφαρμοστούν επιπλέον χρεώσεις ή επιβαρύνσεις. Αν ο πελάτης πληρώσει σε ευρώ, τότε η τράπεζα του πελάτη θα προσθέσει, συχνά υψηλά, τέλη ανταλλαγής.

Συχνές ερωτήσεις

Ποιες κάρτες γίνονται δεκτές;
Το DCC δουλεύει με τα δίκτυα VISA και Mastercard. (American Express, UnionPay, και Diners Club δεν υποστηρίζονται).
Υπάρχει κάποιος συναλλαγματικός κίνδυνος για εμένα;
Δεν υπάρχει συναλλαγματικός κίνδυνος για τις επιχειρήσεις. Η JCC φέρει όλους τους κινδύνους και σας επιβραβεύει για κάθε συναλλαγή DCC ανεξαρτήτως συναλλαγματικών διακυμάνσεων.
Ποια νομίσματα είναι αποδεκτά;
Η υπηρεσία DCC δουλεύει με τα 47 πιο δημοφιλή νομίσματα (AED, ARS, AUD, AZN, BGN, BHD, BRL, BYN, CAD, CHF, CNY, COP, CZK, DKK, EGP, GBP, HKD, HRK, JUF, IDR, INR, ILS, JOD, JPY, KRW, KWD, KZT, MXN, MYR, NGN, NOK, PHP, PLN, QAR, RON, RSD, RUB, SAR, SEK, SGD, THB, TRY, TWD, UAH, USD, ZAR, VND).
Σε ποιο νόμισμα πιστώνομαι;
Πιστώνεστε σε ευρώ, τόσο για το ποσό της συναλλαγής όσο και για την ανταμοιβή του 1%. Οι ανταμοιβές σας πιστώνονται στο τέλος του κάθε μήνα.
Απαντήσαμε όλες τις ερωτήσεις σας;
Αν δεν βρήκατε τις απαντήσεις που ψάχνατε, επικοινωνήστε μαζί μας.