ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΑγγλικάΕλληνικά
JCC Gift

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Κρατήστε τώρα, χρεώστε αργότερα
Με το JCCpre-authorisation, μπορείτε να δεσμεύσετε από τον λογαριασμό του πελάτη σας ένα ορισμένο ποσό, το οποίο όμως θα χρεώσετε αργότερα. Η προέγκριση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για επιχειρήσεις φιλοξενίας ή εταιρείες ενοικίασης. Εκεί που οι υπηρεσίες ή τα αγαθά παραχωρούνται καλόπιστα, η προέγκριση παρέχει στους εμπόρους την ασφάλεια της εγγυημένης πληρωμής και στους πελάτες το προνόμιο να μην χρεώνονται για μια υπηρεσία πριν τη χρήση της. Και το σημαντικότερο είναι πως εσείς ελέγχετε πότε ένα προεγκεκριμένο ποσό μετατρέπεται σε χρέωση.

Γιατί προέγκριση;

Πρόληψη απάτης

Πρόληψη απάτης

Όταν χρησιμοποιείτε το JCCpre-authorisation, ο κάτοχος κάρτας δεν μπορεί να αμφισβητήσει μια συναλλαγή ή να αντιστρέψει τη χρέωση αν τα ποσά δεν έχουν στην πραγματικότητα χρεωθεί. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επεξεργαστείτε τις συναλλαγές σας χωρίς να ανησυχείτε για δόλιες αντιστροφές χρεώσεων
Τα κεφάλαια είναι εγγυημένα για μια δεδομένη περίοδο

Τα κεφάλαια είναι εγγυημένα για μια δεδομένη περίοδο

Με εξαίρεση την περίπτωση που έχετε μετατρέψει τα προεγκεκριμένα κεφάλαια σε χρεώσεις, τα ποσά κρατούνται για περίπου πέντε μέρες.
Ασφαλείς πληρωμές από τους πελάτες

Ασφαλείς πληρωμές από τους πελάτες

Τα προεγκεκριμένα κεφάλαια "δεσμεύονται" τη στιγμή της συμφωνίας με τον πελάτη. Καθώς το ποσό κρατήθηκε μόνο για εσάς κατά την περίοδο προέγκρισης, είστε σίγουροι πως υπάρχει το κεφάλαιο για να καλυφτεί ο λογαριασμός ή το τιμολόγιό σας.

Πώς λειτουργεί

1

Προεγκρίνετε μια κάρτα δεσμεύοντας ένα ποσό από το κεφάλαιο του πελάτη σας για περίπου 5 μέρες (αναλόγως του MCC σας).

2

Ο πελάτης δεν μπορεί να κάνει ανάληψη του ποσού από ATM ή να ξοδέψει τα χρήματα αλλού όσο η δέσμευση είναι σε ισχύ.

3

Όταν έρθει η ώρα για τον πελάτη σας να πληρώσει*, το δεσμευμένο ποσό "κρατείται" ή μετατρέπεται σε χρέωση.

*Πρέπει να γνωρίζετε: Αν ο πελάτης επιθυμεί να πληρώσει με άλλη κάρτα ή να χρησιμοποιήσει άλλη μέθοδο πληρωμής, η προέγκριση μπορεί να ακυρωθεί και το δεσμευμένο ποσό να ελευθερωθεί μέσα σε λίγες μέρες.

Η προέγκριση είναι ιδανική για:

  • Ξενοδοχεία: Μπορείτε να προεγκρίνετε την πιστωτική κάρτα του πελάτη σας είτε στο στάδιο της κράτησης είτε στο check-in. Αυτό διασφαλίζει ότι το ποσό είναι διαθέσιμο να καλύψει τις όποιες χρεώσεις προκύψουν κατά τη διαμονή, όπως το κόστος υπηρεσίας δωματίου ή άλλες παροχές.
  • Εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων: Η προέγκριση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εγγύηση πως το αυτοκίνητο θα επιστραφεί σε καλή κατάσταση και με γεμάτο το ντεπόζιτο καυσίμων.
  • Τουριστικές επιχειρήσεις και διοργανωτές δραστηριοτήτων: Όταν εμπιστεύεστε σε έναν πελάτη ακριβό εξοπλισμό, η προέγκριση λειτουργεί και σαν εγγύηση, εξασφαλίζοντας ότι τα ποσά είναι διαθέσιμα για να καλύψουν τυχόν ζημιά ή κλοπή.
Απαντήσαμε όλες τις ερωτήσεις σας;
Αν δεν βρήκατε τις απαντήσεις που ψάχνατε, επικοινωνήστε μαζί μας.