ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΑγγλικάΕλληνικά
Στηρίζοντας τις επιχειρήσεις, κινούμε την αγορά
Στηρίζοντας τις επιχειρήσεις, κινούμε την αγορά
Η JCC επεξεργάστηκε την πρώτη συναλλαγή με πιστωτική κάρτα πριν από 35+ χρόνια.
Σήμερα, είμαστε η εταιρεία που ηγείται στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και υποδομές δεδομένων στην Κύπρο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις πληρωμών, έκδοσης πιστωτικών και χρεωστικών καρτών και πρωτοποριακά συστήματα προστασίας και διαχείρισης δεδομένων σε τράπεζες και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, στην Κύπρο και εκτός.

Επιπλέον, στηρίζουμε χιλιάδες ανθρώπους σαν κι εσάς να συναλλάσονται καθημερινά με τους πελάτες τους απλά κι ασφαλισμένα, ώστε να μπορούν να εστιάσουν σε αυτό που έχει πραγματικά σημασία: την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

ΟΡΑΜΑ & ΑΞΙΕΣ

Εμπιστοσύνη και διαφάνεια στο εμπόριο
Το όραμα & οι αξίες μας

Το όραμα & οι αξίες μας

Κτίζοντας εμπιστοσύνη

Οι τράπεζες, οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές, εδώ και δεκαετίες στρέφονται στην JCC για να προστατέψουν τις συναλλαγές και τα δεδομένα τους. Η αφοσίωσή μας όμως δεν περιορίζεται σ’ αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης. Αξίες όπως η διαφάνεια και ο σεβασμός είναι πολύτιμες για μας όσο είναι για τους συνεργάτες μας η ασφάλεια που τους προσφέρουμε 24 ώρες το 24ωρο. Η συνεργασία σας με την JCC, συνοδεύεται με την υπόσχεση ότι θα τιμήσουμε αυτή τη δέσμευση.

Κτίζοντας εμπόριο

Το εμπόριο αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι στη ζωή μας, ως επιχειρηματίες και ως καταναλωτές. Τα μέσα που χρησιμοποιούμε, όμως, για τις συναλλαγές μας αλλάζουν καθημερινά. Δικό μας μέλημα είναι να κάνουμε αυτά τα μέσα όσο το δυνατό πιο απλά, ασφαλή κι εύκολα στη χρήση. Είτε έχετε διαδικτυακό κατάστημα είτε συμβατικό, μία εδραιωμένη εταιρεία ή μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση, η JCC είναι αφοσιωμένη σε ένα σκοπό: να κάνει την επόμενη πώληση απλούστερη και ασφαλέστερη από την προηγούμενη.

Κτίζοντας διαφάνεια

Πιστεύουμε πως οι άμεσες και ξεκάθαρες εμπορικές συναλλαγές ξεκινούν από την κορυφή. Οι πελάτες σας απαιτούν διαφάνεια από εσάς και εσείς, με τη σειρά σας, μεταφέρετε αυτή την απαίτηση σε μας. Ακολουθήστε τους διαφόρους συνδέσμους για να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο που λειτουργεί η εταιρεία μας, ποιοι βρίσκονται επικεφαλής και ποιους εσωτερικούς ελέγχους πραγματοποιούμε ώστε να εγγυηθούμε αυτή τη διαφάνεια.