ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΑγγλικάΕλληνικά
Η διασύνδεση προγραμματισμένων εφαρμογών (API) γίνεται εύκολα και γρηγορά από την εσωτερική ομάδα πληροφορικής, η από κάποιον πάροχο υπηρεσιών. Με την διασύνδεση των API δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε διακομιστές ή οποιαδήποτε επιπρόσθετη ηλεκτρονική υποδομή και μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας άμεσα και με ασφάλεια.
JCC eSIGNATURES
Τι APIs προσφέρουμε;
 • ΑPI ηλεκτρονικής υπογραφής​
  Αυτή η λύση απομακρυσμένης ηλεκτρονικής υπογραφής επιτρέπει στους χρήστες σας να υπογράφουν χρησιμοποιώντας τις εγκεκριμένες ηλεκτρονικές υπογραφές της JCC απευθείας μέσω του συστήματος σας. ​
 • ΑPI ηλεκτρονικής αναγνώρισης​
  Μέσω της ηλεκτρονικής αναγνώρισης προσφέρετε καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες σας προσφέροντας τους την επιλογή να μπορούν να εισέρθουν στα συστήματα σας και να αυθεντικοποιηθούν μέσω της ηλεκτρονικής τους ταυτότητας. Η Ηλεκτρονική ταυτότητα προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο διασφάλισης και αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο ως ισοδύναμο μέσο επικύρωσης με την διαδικασία πρόσωπο με πρόσωπο.
 • ΑPI ηλεκτρονικής σφραγίδας
  Η απομακρυσμένη λύση eSeal επιτρέπει στις εταιρείες να σφραγίζουν ηλεκτρονικά χιλιάδες έγγραφα μέσα σε λίγα λεπτά με το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και νομικής εγκυρότητας και να διασφαλίζουν εγκυρότητα των εγγράφων τους. ​
 • API πύλης υπογραφών
  Η λύση της πύλης υπογραφών δίνει τη δυνατότητα στο σύστημά σας να ενσωματώσει και να χρησιμοποιεί μια σειρά λειτουργιών όπως δημιουργία ροών εργασίας και εφαρμογή προτύπων.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα. Αν θέλετε να μιλήσετε με αντιπρόσωπο της JCC, καλέστε το +357 22868000. Οι αντιπρόσωποί μας είναι διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

  * υποχρεωτικά πεδία