ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΑγγλικάΕλληνικά

ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Συμμόρφωση με τα βιομηχανικά πρότυπα
Προλαμβάνουμε και εμποδίζουμε παραβιάσεις στα δεδομένα των κατόχων καρτών καθημερινά με το Πρόγραμμα Ασφάλειας Δεδομένων μας, το οποίο συμβαδίζει πλήρως με τα Πρότυπα του Τομέα Καρτών Πληρωμής (PCI DSS), ένα σύνολο διεθνώς αποδεκτών προδιαγραφών για την προστασία δεδομένων από το Συμβούλιο Πρότυπων Ασφαλείας PCI* , που εξουσιοδοτείται από τα σχέδια καρτών της JCC. Η JCC είναι εγκεκριμένη και πιστοποιημένη με PCI DSS από τον Φεβρουάριο του 2011. Παράλληλα, εκπαιδεύουμε τους εμπόρους μας πώς να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις αυτές, ώστε και οι δικοί τους πελάτες να είναι σίγουροι πως τα δικά τους δεδομένα είναι επίσης ασφαλή.
* Συμβούλιο απαρτίζεται από την American Express, Discover Financial Services, JCB International, MasterCard Worldwide και Visa Inc.
ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Βοηθώντας τους εμπόρους να κρατούν ασφαλή τα δεδομένα των πελατών τους
Το Πρόγραμμα Ασφάλειας Δεδομένων που εφαρμόζουμε προχωρά πέρα από τη δική μας συμμόρφωση με το PCI DSS. Εφαρμόζουμε αυτά τα πρότυπα σε όλους τους οργανισμούς και τους εμπόρους της JCC, ανεξαρτήτως μεγέθους ή αριθμού συναλλαγών. Έτσι, όσο δέχεστε, μεταδίδετε και φυλάσσετε δεδομένα κατόχων κάρτας, η συμμόρφωση με PCI DSS αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση.

Πώς μπορώ να εγγυηθώ ότι η επιχείρησή μου συμμορφώνεται;

  1. Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιο Αυτοαξιολόγησης για να βρείτε το απαιτούμενο επίπεδο συμμόρφωσης για εσάς.
  2. Δείτε σε ποιο επίπεδο βρίσκετε ως έμπορος σε σχέση με τα σχέδια καρτών στα οποία συμμετέχετε (Visa , Amex και Mastercard).
  3. Επικοινωνήστε με την αφοσιωμένη ομάδα συμμόρφωσης μας για να ξεκινήσετε.

Πώς βοηθούμε τους εμπόρους μας να επιτύχουν τη συμμόρφωση

Αφοσιωμένη ομάδα συμμόρφωσης

Αφοσιωμένη ομάδα συμμόρφωσης

Προσφορά επιμορφωτικών σεμιναρίων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους

Προσφορά επιμορφωτικών σεμιναρίων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους

Απλή διαδικασία με ανακατεύθυνση, tokenisation και κρυπτογράφηση P2P

Απλή διαδικασία με ανακατεύθυνση, tokenisation και κρυπτογράφηση P2P

Συμμορφωθείτε
Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί η επιχείρησή σας να συμμορφωθεί σύμφωνα με το PCI DSS, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.