ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΑγγλικάΕλληνικά
JCC Contactless

ΑΣΥΡΜΑΤΟ CHECK-OUT

Ευέλικτα POS
Το JCCcontactless επιτρέπει σε συσκευές αποδοχής καρτών (τερματικά POS) να επικοινωνούν απρόσκοπτα με κάρτες ανέπαφης συναλλαγής, κινητές συσκευές και έξυπνα αξεσουάρ (wearables) κάνοντας ακόμα πιο γρήγορες τις πληρωμές σας. Είτε πρόκειται για VISA payWave, Mastercard PayPass, κινητό τηλέφωνο ή έξυπνο ρολόι, τα τερματικά POS που είναι εξοπλισμένα με JCCcontactless δέχονται πληρωμές με ένα απλό πέρασμα από το ταμείο, γρήγορα και με ασφάλεια.

Γιατί ανέπαφες συναλλαγές;

Γρήγορα και πρακτικά

Γρήγορα και πρακτικά

Οι ανέπαφες συναλλαγές είναι διαθέσιμες αυτόματα σε όλα τα σημεία πώλησης της JCC. Για πληρωμές έως και €50 δεν ζητείται κωδικός PIN από τον πελάτη.
JCC Secure

JCC Secure

Η τεχνολογία JCCcontactless παρέχει τα ίδια υψηλά επίπεδα ασφάλειας όπως και οι κάρτες με τσιπ και PIN της JCC. Αυτό διασφαλίζει ότι οι συναλλαγές σας είναι απόλυτα ασφαλείς.

Πώς λειτουργούν οι ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες

Για να πραγματοποιηθεί μια πληρωμή, δεν απαιτείται η επαφή του πελάτη με το τερματικό POS. Χρειάζεται απλά να πλησιάσει η κάρτα στο σημείο της χρέωσης. Η ανέπαφη τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλες τις πληρωμές, ανεξαρτήτως ποσού. Δεν ζητούνται κωδικοί PIN εκτός εάν ο πελάτης πληρώνει για περισσότερα από €50. Σε κάποιες περιπτώσεις πιθανόν να ζητηθεί το PIN για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πώς λειτουργεί το JCC Contactless με έξυπνα αξεσουάρ (wearables) και κινητές συσκευές

Οι πελάτες που ψωνίζουν με περικάρπια, μπρελόκ, ακόμα και αυτοκόλλητα με μικροπομπούς που αποθηκεύουν κρυπτογραφημένες πληροφορίες, απολαμβάνουν τις ίδιες εγγυήσεις ασφαλείας με τους πελάτες που χρησιμοποιούν κάρτες με τσιπ και PIN. Στην περίπτωση των έξυπνα αξεσουάρ (wearables) και των κινητών συσκευών, η μόνη διαφορά είναι πως τα τσιπ συνδέονται ασύρματα με το τερματικό POS. Τα POS τερματικά της JCC είναι συμβατά με OEM Pay πορτοφόλια, συμπεριλαμβανομένων των Apple Pay, Samsung Pay, Google Play, Garmin Pay, Fitbit Pay κτλ, καθώς επίσης με πορτοφόλια HCE για Visa και Mastercard.
Απαντήσαμε όλες τις ερωτήσεις σας;
Αν δεν βρήκατε τις απαντήσεις που ψάχνατε, επικοινωνήστε μαζί μας.