ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΑγγλικάΕλληνικά
ΘΕΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ

ΘΕΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ

Οι τράπεζες έχουν λόγο να μας εμπιστεύονται
Οι απειλές για την ασφάλεια της επιχείρησής σας υπάρχουν και εξελίσσονται συνεχώς, οπότε χρειάζεστε έναν παροχέα προστασίας τον οποίο να εμπιστεύεστε. Η JCC θεσπίζει το βιομηχανικό πρότυπο προστασίας δεδομένων και διαχείρισης κινδύνου απάτης. Προσέχουμε τα δεδομένα σας εδώ και 30 χρόνια, κρατώντας τα ασφαλισμένα καθώς δουλεύετε και σας βοηθούμε σας να τα ανακτήσετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αν ήρθε η ώρα να πάρετε στα σοβαρά την ασφάλειά σας, καλέστε μας να συζητήσουμε τις επιλογές σας.

Banks trust us for a reason

Βραβεία

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Λύσεις αποκατάστασης καταστροφών για την αναπτυσσόμενη επιχείρησή σας

Προστατέψτε την επιχείρησή σας και σταθείτε γρήγορα στα πόδια σας σε περίπτωση καταστροφής με το σύστημα αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, με την ασφάλεια της τεχνολογίας JCCsecure και την 24ωρη υποστήριξη αποκατάστασης καταστροφής της JCC.
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Εγγυημένη ανίχνευση απάτης

Ανιχνεύστε την απάτη πριν εκδηλωθεί, με τις πρωτοποριακές υπηρεσίες της JCC για παρακολούθηση και προστασία συναλλαγών. Με την επαλήθευση πληρωτή του 3D Secure, την πρόληψη απάτης με τεχνητή νοημοσύνη, δυναμικές στατιστικές αναλύσεις και πολλά άλλα, η JCC διατηρεί την επιχείρησή σας ασφαλή κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο.

DIGITAL TRUST SERVICES

Ασφαλείς ηλεκτρονικές υπογραφές και σφραγίδες σε όλη την Ευρώπη

Βελτιστοποιήστε τις λειτουργίες της επιχείρησής σας ενώ απολαμβάνετε ύψιστα επίπεδα ασφαλείας με τις πιστοποιημένες κατα eIDAS ηλεκτρονικές υπογραφές και ηλεκτρονικές σφραγίδες της JCC.