ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΑγγλικάΕλληνικά
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Επεκτείνετε την επιχείρησή σας online με την JCC
Δίνοντάς σας περισσότερες επιλογές για online πληρωμές, σάς προσφέρουμε περισσότερες ευκαιρίες για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Είτε οι πελάτες σας πληρώνουν στην παραλία είτε στο γραφείο, μια φορά τον χρόνο ή κάθε μήνα, η JCC έχει βελτιστοποιήσει για εσάς τις επιλογές για online check-out. Αν χρειάζεστε βοήθεια να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή e-commerce για τη δική σας επιχείρηση, είμαστε ένα τηλεφώνημα μακριά.
Η καταλληλότερη επιλογή για επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, εταιρίες με βάση το σπίτι και start-ups με αποκλειστικά ηλεκτρονικά καταστήματα. Το JCCgateway σας προσφέρει τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού εμπορίου σε ένα φιλικό προς κινητά, προσαρμόσιμο και πλήρως ενοποιημένο σύστημα online πληρωμών. Wordpress Woocommerce plugin διαθέσιμο δωρεάν!
Η σωστή επιλογή για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών με τακτικούς πελάτες που θέλουν να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους με ασφάλεια, με το πάτημα ενός κουμπιού. Το JCCsmart βελτιστοποιεί τη διαχείριση με αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις προς τους πελάτες, αποστολές πολλαπλών τιμολογίων και ιστορικό συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο.
Πάρτε την επιχείρησή σας μαζί σας με scan and pay κώδικες QR
Αν δεν έχετε συμβατικό κατάστημα, ή αν θέλετε να επιταχύνετε τις πληρωμές στο κατάστημά σας, τώρα έχετε τον τρόπο να το κάνετε. Το εξαιρετικά γρήγορο Settle χρησιμοποιεί τεχνολογία σάρωσης και πληρωμής μέσω QR για την αποστολή πληρωμών κατευθείαν από το τηλέφωνο των πελατών στον λογαριασμό σας. Επιπρόσθετα το Settle σας επιτρέπει να λαμβάνετε πληρωμές με ασφάλεια και εξ αποστάσεως καθώς η επιχείρησή σας μπορεί να εμφανίζεται μέσα στο app.