ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΑγγλικάΕλληνικά
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Η επιχείρησή σας μεγαλώνει. Προετοιμαστείτε.
Οι αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ανά τον κόσμο, στρέφονται στην JCC για τα επιχειρηματικά εργαλεία και τα μέσα διαχείρισης πληροφοριών που χρειάζονται για να απευθυνθούν σε νέες αγορές με επιτυχία και ασφάλεια. Από την προστασία και την ανάκτηση των πιο πολύτιμων δεδομένων σας μέχρι την ευκολία των άμεσων χρεώσεων (SEPA) για τους διεθνείς πελάτες σας, όταν συνεργάζεστε με την JCC, είστε προετοιμασμένοι.
BUSINESS CONTINUITY

BUSINESS CONTINUITY

Προστατέψτε την αναπτυσσόμενη επιχείρησή σας με λύσεις αποκατάστασης καταστροφών

Προστατέψτε την επιχείρησή σας και σταθείτε ξανά στα πόδια σας σε περίπτωση καταστροφής, με το σύστημα δημιουργίας αντίγραφων ασφαλείας και ανάκτησης σε πραγματικό χρόνο, που καλύπτεται από την τεχνολογία JCCsecure και την 24ωρη υποστήριξη αποκατάστασης καταστροφών της JCC.
SEPA DIRECT DEBITS

SEPA DIRECT DEBITS

Ελάτε στον διεθνή τραπεζικό κόμβο μας

Είστε τράπεζα; Προσφέρετε στους πελάτες σας την άνεση και την ευελιξία να δέχονται τακτικές άμεσες χρεώσεις από τους πελάτες τους, κάνοντας αίτηση για άμεσες χρεώσεις.
ATM SERVICES

ATM SERVICES

Επεκτείνετε το δίκτυό σας

Οι τράπεζες και οι επιχειρήσεις στρέφονται στην JCC όταν επιθυμούν να επεκτείνουν τα δίκτυα Αυτόματων Ταμειακών Μηχανών τους στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Η πλήρης σειρά υπηρεσιών διαχείρισης ATM μας περιλαμβάνει εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη, παρακολούθηση, ανεφοδιασμό, και άλλα.
CARD SERVICES

CARD SERVICES

Κατακτήστε νέες αγορές

Κατακτήστε με ασφάλεια νέες αγορές, με τις ολοκληρωμένες λύσεις για εκδότες καρτών που υποστηρίζονται από το ισχυρό σύστημα διαχείρισης καρτών της JCC και το πιστοποιημένο με ISO 2700 Κέντρο Προσωποποίησης Καρτών.