ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΑγγλικάΕλληνικά
myLoyalty

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ

Τι είναι η υπηρεσία myLoyalty
Η JCC, σε συνεργασία με την CRM.COM, παρέχει την υπηρεσία myLoyalty στην αγορά, μια ολοκληρωμένη και εύχρηστη υπηρεσία που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσαρμόσουν τα δικά τους προγράμματα επιβράβευσης με μερικά μόνο κλικς. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να εγγράψετε την επιχείρησή σας για να αρχίσετε να επιβραβεύετε τους πελάτες σας μέσω της εφαρμογής myLoyalty η οποία είναι διαθέσιμη στο appstore και στο google play store.

Γιατί myLoyalty;

Χωρίς επιπλέον κάρτες!

Χωρίς επιπλέον κάρτες!

Δεν χρειάζεται να δώσετε ακόμα ένα κομμάτι πλαστικού στους πιστούς σας πελάτες για να τους δείξετε την εκτίμησή σας. Όλοι οι πόντοι επιβράβευσης των πελατών σας φορτώνονται κατευθείαν στον λογαριασμό τους, στην εφαρμογή myLoyalty.
Αυτοματοποιημένα

Αυτοματοποιημένα

Μόλις οι πελάτες σας πραγματοποιήσουν μια αγορά στα φυσικά ή διαδικτυακά σας καταστήματά μέσω των καναλιών της JCC, θα πιστωθούν με πόντους επιβράβευσης με βάση τις προσφορές επιβραβευσης που δημιουργήσατε. Απλά, αυτοματοποιημένα.
Εξατομικευμένα σχέδια επιβράβευσης

Εξατομικευμένα σχέδια επιβράβευσης

Μπορείτε να στοχεύσετε στους πελάτες που θα θέλατε να βλέπετε συχνότερα, να επιβραβεύσετε τους πελάτες όταν έχουν γενέθλια, να ταξινομήσετε το πελατολόγιό σας και άλλα πολλά με τα εξατομικευμένα προγράμματα επιβράβευσης του myLoyalty.

Με το myLoyalty, μπορείτε επίσης:

  • Παρακολουθήστε την αποτελεσματικότητα του σχεδίου επιβράβευσης για να εξασφαλίσετε τα επιθυμητά αποτελέσματα
  • Επιβραβεύστε πελάτες για συναλλαγές με μετρητά
Απαντήσαμε όλες τις ερωτήσεις σας;
Αν δεν βρήκατε τις απαντήσεις που ψάχνατε, επικοινωνήστε μαζί μας.