ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΑγγλικάΕλληνικά
JCC cashback

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ, ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ

Τι είναι το cashback;
Το Cashback είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται μέσω του τερματικού POS και επιτρέπει την ανάληψη μετρητών από το ταμείο της επιχείρησης κατά την πώληση αγαθών και υπηρεσιών με τοπική χρεωστική VISA ή Mastercard κάρτα. Τα τερματικά POS που είναι εξοπλισμένα με την υπηρεσία ενεργούν συμπληρωματικά του δικτύου ATM και έτσι οι κάτοχοι καρτών μπορούν να αποσύρουν μικρά χρηματικά ποσά (έως 100 Ευρώ) σε βολικές γι’ αυτούς τοποθεσίες. Το τερματικό επιβεβαιώνει την συμβατότητα της κάρτας και κατευθύνει τον χρήστη ανάλογα. Οι έμποροι δεν επιβαρύνονται με κανένα κόστος για την προσφορά του cashback και οι πελάτες δεν επιβαρύνονται με κανένα τέλος όταν χρησιμοποιούν αυτήν την υπηρεσία.
Σημείωση. Μπορείτε να αιτηθείτε την άμεση ενεργοποίηση της υπηρεσίας JCCcashback, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας μας την πιο κάτω φόρμα:
Ενίσχυση της αφοσίωσης των πελατών

Ενίσχυση της αφοσίωσης των πελατών

Η διαθεσιμότητα μιας νέας υπηρεσίας στο τερματικό POS οδηγεί σε αύξηση της συχνότητας των επισκέψεων των υφιστάμενων πελατών στο κατάστημα.
Νέοι πελάτες

Νέοι πελάτες

Μια πρόσθετη υπηρεσία βοηθά στην αύξηση του αριθμού των πελατών που επισκέπτονται το κατάστημα, γεγονός που μεταφράζεται σε αύξηση της κερδοφορίας.
Χαμηλότερο κόστος που σχετίζεται με την κατοχή και την διαχείριση μετρητών

Χαμηλότερο κόστος που σχετίζεται με την κατοχή και την διαχείριση μετρητών

Η δυνατότητα ανάληψης μετρητών μέσω του τερματικού POS μειώνει το κόστος που σχετίζεται με τη γενικότερη διαχείριση των μετρητών.
Απαντήσαμε όλες τις ερωτήσεις σας;
Αν δεν βρήκατε τις απαντήσεις που ψάχνατε, επικοινωνήστε μαζί μας.