ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΑγγλικάΕλληνικά
FRAUD PROTECTION 24/7

24ΩΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΣ

Παραμείνετε ένα βήμα μπροστά
Σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι συναλλαγές και τα δεδομένα σας μπορεί να τεθούν σε άμεσο κίνδυνο. Επειδή είναι αδύνατο να προβλέψει κανείς ποια θα είναι αυτή η στιγμή, είναι σημαντικό να έχετε καλυμμένη την επιχείρησή σας με ολοκληρωμένες και πολυεπίπεδες λύσεις προστασίας.

Η JCC μπορεί να σας καλύψει πλήρως από απάτες – προσφέροντας από άμεση προειδοποίηση πιθανού κινδύνου και επαλήθευση πληρωτή μέσω 3D Secure έως και πρόληψη απάτης βασισμένη σε τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης. Όλα με την υποστήριξη του 24ωρου ελέγχου και υποστήριξης της JCC.

Πώς σας κρατάμε ασφαλείς

Η 24ωρη παρακολούθηση συναλλαγών, με άμεσες προειδοποιήσεις, εντοπίζει κάθε πιθανή απειλή

Η 24ωρη παρακολούθηση συναλλαγών, με άμεσες προειδοποιήσεις, εντοπίζει κάθε πιθανή απειλή

Η τεχνολογία SafeGuard και Veritas σταματά την απάτη πριν γίνει απειλή

Η τεχνολογία SafeGuard και Veritas σταματά την απάτη πριν γίνει απειλή

Η επαλήθευση πληρωτή μέσω 3D Secure προστατεύει από δόλιες απαιτήσεις αντιστροφής χρεώσεων

Η επαλήθευση πληρωτή μέσω 3D Secure προστατεύει από δόλιες απαιτήσεις αντιστροφής χρεώσεων

Επιπλέον:

  • 24ωρη γραμμή υποστήριξης
  • Εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη
  • Προειδοποιήσεις κινδύνου/απάτης
  • Πρόνοια για υπηρεσίες SafeMerchantGate για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα
  • Πρόνοια για Δυναμική Παρέμβαση στη Διαδικασία Εξουσιοδότησης (DIAP)
  • Έλεγχος απάτης από διεθνή συστήματα καρτών (υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης)
  • SafeNet, και άλλα

Ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας

Οι ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας ξεκινούν με τα κατάλληλα εργαλεία. Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες και πρότυπα PCI DSS σχετικά με τα δεδομένα, για να κρατάτε ασφλισμένες τις συναλλαγές και τα δεδομένα σας κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

Ανίχνευση απάτης
Η JCC χρησιμοποιεί σύγχρονα συστήματα παρακολούθησης απάτης. Αυτά τα προηγμένα συστήματα ανίχνευσης απάτης προσφέρουν προστασία μέσω ενός ευρέος φάσματος επιχειρηματικών κανόνων με αλγόριθμους στατιστικής ανάλυσης. Η επιχείρησή σας επωφελείται από την προστασία από απάτη σε πραγματικό χρόνο, σχεδόν πραγματικό χρόνο και σε παρτίδες, ανεξάρτητα από το δίκτυο, τον τύπο κάρτας ή το κανάλι πληρωμής. Μέσα από αυτά τα συστήματα μπορείτε να δημιουργείτε αναφορές, να διαχειρίζεστε τις υποθέσεις σας και να επιλύετε διαφωνίες, ώστε να μπορείτε να μειώνετε το χρόνο διαχείρισής και να ανταποκρίνεστε αποτελεσματικά σε όλες τις ανάγκες σας.

3D SECURE

Επαλήθευση πληρωτή που δουλεύει για εσάς
Το 3D Secure, γνωστό και ως Επαλήθευση Πληρωτή, είναι ένα πρωτόκολλο ασφαλείας που εμποδίζει τις απάτες στις διαδικτυακές συναλλαγές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Το 3D Secure είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για τους εμπόρους, που δεν είναι πια υπεύθυνοι για δόλιες αντιστροφές χρεώσεων όταν ο πελάτης αμφισβητεί την αγορά.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ

Προστασία εμπόρων μέσω παρακολούθησης
Οι εμπόροι μας μπορούν επίσης να προστατευθούν μέσω ενός προαιρετικού εργαλείου το οποίο αποστέλλει ειδοποιήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας για συναλλαγές offline/below-floor, καθώς και για ύποπτες συναλλαγές κατόχων καρτών όπως αφύσικες πιστωτικές συναλλαγές, χρεώσεις chargebacks κλπ. Οι εμπόροι μπορούν να ζητήσουν αναλύσεις και αναφορές σχετικά με σημαντικούς δείκτες δραστηριότητας όπως η κερδοφορία και το επίπεδο κινδύνου. Επιπλέον, ένα πρόσθετο προαιρετικό εργαλείο προσφέρει στους εμπόρους/επιχερήσεις εμπλουτισμένα δεδομένα συναλλαγών, συγκεκριμένα δεδομένα για τα προϊόντα/υπηρεσίες που αγοράζονται, παρέχοντας βαθύτερη γνώση της δυναμικής του αγοραστή-δικαιούχου.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΠΟΠΤΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Λάβετε ειδοποιήσεις την κατάλληλη στιγμή
Το εργαλείο strong>Risk Supervisor Alerts είναι ένα προαιρετικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό και την κλιμάκωση περιστατικών που έχουν εντοπιστεί από τα συστήματα εντοπισμού απάτης. Αυτό το εργαλείο δημιουργεί ειδοποιήσεις δευτέρου-επιπέδου, παρέχοντας σημαντικές ειδοποιήσεις στους εμπειρογνώμονές μας για θέματα απάτης οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Παράγει επίσης αυτόματα αναφορές σε προκαθορισμένες ώρες και τις στέλνει στον οργανισμό σας.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΠΑΤΗ

Προηγμένη προστασία για διαδικτυακές συναλλαγές
Οι λύσεις παρακολούθησης της απάτης προσφέρονται μέσω ευέλικτων συστήματων τα οποία μπορούν να συλλέγουν δεδομένα από συναλλαγές σε http ή https και να τα ελέγχουν για απάτες σε πραγματικό ή σχεδόν πραγματικό χρόνο. Τα συστήματά μας παρακολουθούν συνδέσεις “user-facing” και “από σύστημα σε σύστημα”, ψάχνοντας για ύποπτες δραστηριότητες σε απομακρυσμένες διευθύνσεις IP, συσκευές ή μέσα, λεπτομέρειες σύνδεσης, καθώς και πραγματικά αιτήματα συναλλαγών.
Βέλτιστες Πρακτικές Ασφαλείας
Η ασφάλεια δεν είναι μόνο για ό,τι βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια. Υπάρχουν κάποια απλά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να προστατέψετε την επιχείρησή σας από εξωτερικούς παράγοντες. Διαβάστε τις Βέλτιστες Πρακτικές Ασφαλείας για να μάθετε περισσότερα.