ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΑγγλικάΕλληνικά
JCC Tips

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ;

Έχετε 7 τρόπους να κάνετε check out
Η επιχείρησή σας είναι μοναδική, και αυτό πρέπει να αντικατοπτρίζεται στο ταμείο. Γι’ αυτό η JCC προσφέρει 7 διαφορετικές επιλογές για τερματικά POS στα καταστήματα λιανικής πώλησης, ώστε το στυλ της επιχείρησής σας να αντανακλάται και στον τρόπο που πληρώνουν οι πελάτες σας.

Σταθερά/Στο ταμείο (TCP/IP)


Τα τερματικά ταμείου τοποθετούνται στην επιφάνεια που επιλέγετε. Όταν οι πελάτες είναι έτοιμοι να πληρώσουν, προχωρούν κατευθείαν στο ταμείο σας. Ιδανικό για επιχειρήσεις που προτιμούν το στατικό check out. Απαιτείται σύνδεση στο Internet μέσω καλωδίου ethernet.


Ασύρματα (mobile data)


Με τα ασύρματα τερματικά μας, μπορείτε να δεχτείτε πληρωμές από το σημείο του καταστήματος όπου βρίσκεται ο πελάτης. Κατάλληλο για εστιατόρια, καταστήματα τηλεπικοινωνιών ή για οποιαδήποτε επιχείρηση όπου οι συναλλαγές δεν πραγματοποιούνται κατ΄ανάγκη στο ταμείο ή σε γραφείο. Τα τερματικά αυτά επικοινωνούν μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. (συμπεριλαμβάνουν κάρτα sim)


mPOS (mobile data)


Τα mPOS τερματικά μας είναι οι πιο προσαρμόσιμες, ασφαλείς και καινοτόμες ασύρματες συσκευές που προσφέρουν σε οργανισμούς και επιχειρήσεις όλων των μεγεθών μια φορητή λύση πληρωμών. Δεν φέρουν ενσωματωμένο εκτυπωτή αλλά αποστέλλουν την απόδειξη πληρωμής στον κάτοχο της κάρτας μέσω SMS. Τα mPOS επικοινωνούν μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. (συμπεριλαμβάνουν κάρτα sim)


JCC SoftPOS


Μέσω της εφαρμογής JCC SoftPOS μπορείτε να αποδέχεστε ανέπαφες πληρωμές απευθείας από την Android (NFC-enabled) συσκευή σας. Οι πελάτες σας πληρώνουν κάνοντας tap τις ανέπαφες κάρτες τους, τα HCE ηλεκτρονικά τους πορτοφόλια ή wearables στο πίσω μέρος της συσκευής σας η οποία τρέχει την εφαρμογή JCC SoftPOS*. Η εφαρμογή απαιτεί να πληρούνται ελάχιστες τεχνικές προδιαγραφές από την συσκευή του εμπόρου και το λειτουργικό της σύστημα.
*Η εφαρμογή JCC SoftPOS είναι κατάλληλη για μικρές επιχειρήσεις, κυρίως ατομικές, που διατηρούν ένα ταμείο και πραγματοποιούν μικρό όγκο συναλλαγών με κάρτες.


ECR τερματικά με εκτυπωτή οπισθογράφησης


Τα ECR τερματικά της JCC συνδέονται απευθείας με το ταμείο σας ώστε οι αγορές να μεταφέρονται ηλεκτρονικά από το ταμείο στο τερματικό καρτών POS. Τα ECR τερματικά διατίθενται με ενσωματωμένο εκτυπωτή για να εκτυπώνετε όλες τις αποδείξεις συναλλαγών με κάρτες.


ECR τερματικά χωρίς εκτυπωτή οπισθογράφησης


Ακριβώς όπως τα ECR τερματικά αλλά χωρίς τον ενσωματωμένο εκτυπωτή. Όλες οι αποδείξεις συναλλαγών εκτυπώνονται από το ταμείο σας.


Μη στελεχωμένο / Self Service


Ιδανικό για πρατήρια καυσίμων ή επιχειρήσεις που συνεχίζουν να λειτουργούν μετά το κλείσιμο ή επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσφέρουν ταμεία αυτοεξυπηρέτησης. Τα μη στελεχωμένα τερματικά μας είναι πλήρως αυτοματοποιημένα και προγραμματισμένα να εκτελούν τις συναλλαγές σας όταν δεν βρίσκεστε εκεί.
Απαντήσαμε όλες τις ερωτήσεις σας;
Αν δεν βρήκατε τις απαντήσεις που ψάχνατε, επικοινωνήστε μαζί μας.