ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΑγγλικάΕλληνικά

Προηγμένες λειτουργίες του νέου JCCsmart που κάνουν τις συναλλαγές πιο εύκολες

Το νέο JCCsmart είναι εδώ! Με νέο και εύχρηστο μενού, η νούμερο ένα διαδικτυακή πύλη πληρωμών JCCsmart, ήρθε για να δώσει τον απόλυτο έλεγχο στον καταναλωτή και να αποτελέσει την δίχως άλλο πιο smart επιλογή πληρωμών, κάνοντας κάθε συναλλαγή, παιχνίδι.

Αναβαθμισμένο και απόλυτα εκσυγχρονισμένο για κάθε ανάγκη, το JCCsmart, με τις προηγμένες λειτουργίες του, γίνεται πιο άμεσο, εύκολο και γρήγορο από ποτέ. Με στόχο φυσικά, να παραμείνει στην κορυφή και να καταστεί πρώτο στις επιλογές του χρήστη σε κάθε συναλλαγή του.

Πολυάριθμα πλεονεκτήματα

Μια σειρά από πλεονεκτήματα περιλαμβάνει η νέα εφαρμογή JCCsmart, τα οποία ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις του καθενός από εμάς.

1. Eύκολη παρακολούθηση όλων των συναλλαγών: Με τη νέα πλατφόρμα, παρακολουθείτε εύκολα και γρήγορα όλες τις συναλλαγές σας. Οι πληροφορίες είναι πλέον προσβάσιμες με ένα απλό κλικ, δίνοντάς σας πλήρη επισκόπηση της οικονομικής σας δραστηριότητας. Μέσα από τις ήδη καταχωρημένες κάρτες σας μπορείτε να παρακολουθείτε, αν το επιθυμείτε, τις συναλλαγές που πραγματοποιήσατε σε όλο το δίκτυο πληρωμών της JCC (συμπεριλαμβανομένων των συναλλαγών σε φυσικά, διαδικτυακά καταστήματα και ασφαλώς στο JCCsmart).

2. Λήψη υπενθύμισης για επερχόμενη πληρωμή: Με τις υπενθυμίσεις για επερχόμενες πληρωμές, είστε πάντα ενήμεροι και έτοιμοι να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας.

3. Πληρωμές με Apple Pay & Google Pay: Η νέα πλατφόρμα υποστηρίζει πλήρως τις πληρωμές μέσω Apple Pay και Google Pay, επιτρέποντάς σας να πραγματοποιείτε ασφαλείς και άμεσες συναλλαγές με τη χρήση του κινητού σας τηλεφώνου για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία.

4. Ασφάλεια και άμεση σύνδεση με βιομετρικά στοιχεία: Με τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης μέσω βιομετρικών στοιχείων, όπως δακτυλικών αποτυπωμάτων ή αναγνώρισης προσώπου, οι συναλλαγές σας είναι πλέον πιο ασφαλείς από ποτέ.

Φυσικά, τα οφέλη της διαδικτυακής πύλης δεν σταματούν εδώ.

5. Έρχεται να εντυπωσιάσει με ακόμα περισσότερα ωφελήματα, καθώς είναι πλέον διαθέσιμο και ως εγγενής εφαρμογή για συσκευές iOS, Android και Huawei, ενώ παρέχει τις υπηρεσίες του μέσα από ένα βελτιωμένο και έξυπνο μηχανισμό αναζήτησης.

6. Παράλληλα, για όλες αυτές τις συναλλαγές ο χρήστης μπορεί να δει και να κατεβάσει και αντίγραφο της ηλεκτρονικής απόδειξης κάθε συναλλαγής, ενώ μπορεί να εξαγάγει και εξατομικευμένες αναφορές (σε διάφορες μορφές αρχείων) για την περίοδο που επιθυμεί.

Μοιραστείτε το