ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΑγγλικάΕλληνικά
JCC Gift

ΔΩΣΤΕ. ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ. ΚΑΡΤΕΣ

Κτίστε την επωνυμία σας μαζί με το πελατολόγιο σας
Αν δεν προσφέρετε στους πελάτες σας την επιλογή να αγοράσουν δωροκάρτες, περιορίζετε το εύρος της επιχείρησής σας. Οι δωροκάρτες της JCC δημιουργούνται εύκολα με την τεχνολογία JCCsecure POS. Η συνέχεια είναι απλή. Χρησιμοποιείτε το τερματικό JCC για να φορτώσετε το χρηματικό ποσό που επιθυμούν να δωρίσουν οι πελάτες σας για ψώνια από το κατάστημά σας. Αυτό είναι! Οι δωροκάρτες JCCgift εξαργυρώνονται σε οποιοδήποτε από τα καταστήματά σας.

Γιατί JCCgift;

Προκαταβολή χρημάτων, λιγότερες επιστροφές

Προκαταβολή χρημάτων, λιγότερες επιστροφές

Κάθε κάρτα που φορτώνετε είναι μια εγγυημένη αγορά. Από τη στιγμή που κάποιος πληρώνει για κάρτα JCCgift, η αγορά αυτή δεν θα καταλήξει σε ακόμα μία επιστροφή δώρου γενεθλίων.
Αναγνώριση της επωνυμίας σας

Αναγνώριση της επωνυμίας σας

Οι δωροκάρτες μας συμβάλλουν στη διάδοση της επιχείρησής σας. Όταν πουλάτε μία δωροκάρτα, δεν διευκολύνετε απλά έναν πελάτη σας να κάνει τις αγορές του, αλλά κερδίζετε επίσης έναν νέο πελάτη. Και όσοι έρχονται στο κατάστημά σας για να εξαργυρώσουν τη δωροκάρτα τους, σχεδόν πάντα φεύγουν πληρώνοντας περισσότερα από όσα αρχικά σχεδίαζαν.
Προστασία απάτης

Προστασία απάτης

Οι χάρτινες δωροκάρτες μπορούν εύκολα να χαθούν ή να κλαπούν. Με άλλα λόγια, δεν διαφέρουν από τα μετρητά. Οι δωροκάρτες JCCgift από την άλλη, δεν έχουν καμία αξία μέχρι να εξαργυρωθούν, και καθεμιά από τις κάρτες μας έχει τον δικό της αναγνωριστικό αριθμό, οπότε δεν μπορούν να αντιγραφούν.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το JCCgift για:

  • Να ανταμείψετε τους υπαλλήλους σας
  • Να δώσετε τις κάρτες ως κουπόνια στις επιστροφές των πελατών
Απαντήσαμε όλες τις ερωτήσεις σας;
Αν δεν βρήκατε τις απαντήσεις που ψάχνατε, επικοινωνήστε μαζί μας.